(VOLGEBOEKT) Yin Yang Vibes workshop 14 juli, 09:30-11:30 uur.

YV_Yin Yang Vibes

Begin je zomervakantie goed met deze Yin Yang workshop!
Een heerlijke, extra lange les waarin zowel yin als yang aan bod komen.
Een cadeautje voor jezelf.

Yin is zacht, vrouwelijk en gaat over overgave. Werkt verstillend en helend. Yang is actief, mannelijk en doelgericht. Gaat over flexibiliteit en vitaliteit. Beide hebben we even hard nodig. Yin kan niet zonder yang, en andersom. In het dagelijks leven voert yang vaak de boventoon. Daardoor verliezen we in de huidige maatschappij soms even de balans.

In deze fijne les beginnen we met een heel toegankelijke, zacht verwarmende, yang flow. Connecten met jouw adem, je lijf en je spieren. Om daarna heerlijk te verstillen in zittende en liggende yin houdingen, die werken op jouw energiebanen en het dieperliggende bindweefsel. Even uitgebreid de tijd en ruimte om naar binnen te gaan, naar je kern, jouw basis. Je hoofd even stil. Je levensenergie (je Chi) stroomt weer lekker door jouw lijf. Jouw zelfherstellend vermogen wordt wakker. Zo breng je jouw eigen systeem weer zoveel mogelijk terug in z’n natuurlijke balans.

De les wordt afgesloten met een uitgebreide geleide eindontspanning. Na de les ben je uiteraard welkom voor een kopje thee (of koffie) met wat lekkers.

Deze les is voor iedereen, lid of geen lid.
Ervaring met yoga is niet nodig.

Klik om je aan te melden op de ticket-URL hieronder.
https://www.paynplan.nl/booking/p/17806

Er is een beperkt aantal plaatsen dus weer er snel bij!

Liefs,
Margje.