(VOLGEBOEKT) GRATIS live Deeprelax Yoga Nidra Sessies op 13 en 20 december!

(VOLGEBOEKT!)
Lieverds ik heb iets te vieren!

Ik heb mijn diploma Deeprelax Yoga Nidra Teacher behaald! Zo tof!!!

Ik heb natuurlijk ‘stiekem’ al wat sessies gegeven maar nu mag ik het officieel Deeprelax Yoga Nidra noemen. Om dat te vieren en om deze heerlijke Deeprelax Vibes te verspreiden geef ik op vrijdag 13 en 20 december een gratis sessie. Ik denk dat jij daar wel bij wil zijn!

Waarom? Lees maar even verder.
Nu al overtuigd? Aanmelden kan uitsluitend via onderstaande button.
(let op: plaatsing is op volgorde van binnenkomst en vol = vol)

Aanmelden

Deeprelax Yoga Nidra is een krachtige geleide meditatietechniek die heerlijk ontspannend werkt en jouw zelfherstellend vermogen activeert. Je wordt in deze meditatie volledig begeleid door mijn stem. Jij hoeft even helemaal niets. Alleen maar liggen en luisteren. Genieten van een heerlijk moment, voor jezelf.

Yoganidra letterlijk betekent slaap yoga. Er wordt gesteld dat een uur yoganidra zou gelijk staan aan 3 á 4 uur slaap. Heerlijk!

En Deeprelax Yoga Nidra is echt nog zóveel meer dan dat.

Deeprelax yoganidra maakt het stil van binnen. Met verschillende technieken, zoals ademhalings- en ontspanningstechnieken, visualisaties en hypnose, word je uitgenodigd de ruimte in jezelf op te zoeken. Eventuele beperkende overtuigingen, angsten en zorgen los te laten. Nieuwe wensen of verlangens te voelen en te manifesteren. En uiteindelijk zak je in een heerlijke ‘deep sleep state’, de meest herstellende staat voor jouw hele systeem.

Deeprelax yoganidra is dan ook een intens ontspannende en helende yogavorm. Je geeft jezelf elke keer dat je een sessie doet een soort reset. En hoe vaker je dit doet, hoe meer het je in het dagelijks leven zal opleveren.

Wil jij jezelf dit wel cadeau geven?
Het gaat dus om 13 of 20 december, van 19:30-21:00 uiteraard bij Yoga Vibes in Westzaan. Aanmelden kan uitsluitend via onderstaande button, ik hou volgorde van binnenkomst aan dus wees er snel bij.

Aanmelden

Super fijn om zo je kerstvakantie en het nieuwe jaar in te gaan!

Liefs,
Margje.