Special! LIVE Deeprelax Yoga Nidra Vibes: 17 januari, 20:00-21:30

Direct aanmelden

 

Heb jij weleens een druk hoofd? Of ben je regelmatig moe? Heb je het gevoel vast te lopen? Of kamp je met lichamelijke of mentale klachten, zoals stress, burn-out of depressie? Wellicht herken niks van dit alles maar gun je jezelf gewoon eens wat extra rust?

Lees vooral verder!

Deeprelax Yoga Nidra is een krachtige meditatietechniek. Het is een geleide meditatie, waarbij visualisatie-, adem- en hypnosetechnieken worden gebruikt. Yoganidra wordt ook weleens ‘slaapyoga’ genoemd, je zou met een uur yoganidra zo’n 3 tot 4 uur slaap kunnen inhalen.

Maar Deeprelax Yoga Nidra is echt zoveel meer dan ‘slaapyoga’ alleen. Deze yogavorm is een zeer helende vorm, waarbij je jouw systeem een soort reset geeft. Het helpt je angsten, zorgen en negatieve overtuigingen los te laten. Nieuwe verlangens of wensen te voelen en te manifesteren.

Je mind komt tijdens een sessie volledig tot rust en je lichaam wordt naar de meest helende staat gebracht. Hoe vaker jouw systeem dit ervaart, hoe makkelijker het zal gaan. Je immuunsysteem gaat beter werken waardoor je zowel fysiek als mentaal weerbaarder wordt. En tijdens je dagelijks activiteiten zal je je rustiger, creatiever en minder vatbaar voor stress voelen.

Bij deze yogavorm komen geen houdingen aan de orde.
Jij hoeft tijdens een sessie alleen maar te liggen, en te luisteren.
Deze Deeprelax Yoga Nidra sessie is daardoor voor iedereen geschikt. Ervaring is niet nodig.
Iedereen is welkom, lid of geen lid.

Deelname aan deze Special bedraagt €22,50.
Inclusief koffie, thee en wat lekkers.

Klik om je aan te melden op de button hieronder.
Wil je eerst nog meer lezen over Deeprelax Yoga Nidra?
Kijk dan even bij ‘Onze Vibes’ hier op de pagina.

 

Direct aanmelden