Deeprelax Yoga Nidra Vibes

Een krachtige, geleide meditatietechniek voor diepe ontspanning en herstel.

Slaap je slecht? Of ben je regelmatig moe, misschien wel zonder aanwijsbare reden? Ben je herstellende, bijvoorbeeld van een burn-out of iets fysieks? Wil je graag een helderder, rustiger, of creatiever hoofd? Wil je stappen zetten in je leven, maar weet je niet welke, of hoe? Of heb je wellicht gewoon behoefte aan rust? Tijd en ruimte voor jezelf? Dan is Deeprelax Yoga Nidra Vibes wat voor jou. Een Deeprelax Yoga Nidra sessie is namelijk echt thuiskomen. Bij jezelf.

Het is een diepe, geleide meditatie waarbij jij alleen maar hoeft te liggen op je yogamat. Jij hoeft even helemaal niets. Alleen maar liggen en luisteren. Genieten van een heerlijk moment, voor jezelf.

Yoga nidra betekent letterlijk slaap yoga. Er wordt gesteld dat een uur yoga nidra zou gelijk staan aan 3 á 4 uur slaap. Heerlijk!
En Deeprelax Yoga Nidra is echt nog zóveel meer dan dat.

Deeprelax Yoga Nidra maakt het stil van binnen. Met verschillende technieken, zoals ademhalings- en ontspanningstechnieken, visualisaties en hypnose, word je uitgenodigd de ruimte en stilte in jezelf op te zoeken. Eventuele beperkende overtuigingen, angsten en zorgen los te laten. Nieuwe wensen of verlangens te voelen en te manifesteren. En uiteindelijk zak je in een heerlijke ‘deep sleep state’, de meest herstellende staat voor jouw hele systeem.

Deeprelax Yoga Nidra is dan ook een intens ontspannende en helende yogavorm. Je geeft jezelf elke keer dat je een sessie doet een soort reset. En hoe vaker je dit doet, hoe meer het je in het dagelijks leven zal opleveren. Je zult beter slapen, meer rust in je hoofd ervaren en creatiever kunnen denken. Ook zal je immuunsysteem beter gaan werken waardoor je je zowel fysiek als mentaal beter gaat voelen. Je komt meer in contact met je intuïtie en voelt je simpelweg meer in balans.

De sessies worden maandelijks gegeven en vallen buiten de abonnementen en rittenkaarten. De aanmelding voor deze sessies verlopen via nieuwsberichten op de website of via Facebookevenementen. Hou deze dus goed in de gaten!

  • Voor diepe ontspanning en een betere nachtrust
  • Verbetert het immuunsysteem en de intuïtie
  • Activeert het zelfherstellend vermogen