Healing Vibes

Een mix van Reiki en Regenesis Healing. Als ondersteuning bij herstel, preventie, of gewoon als heerlijk me-time moment.

Je kent het vast wel. Soms gaat het gewoon even niet zo lekker. In je lijf. Of in je hoofd. Of in je leven over het algemeen. Misschien ben je moe, zonder specifieke reden. Of ben je aan het herstellen van een burn-out, depressie, of iets aanverwants. Soms ben je gewoon even niet ‘blij’ of lopen zaken niet zoals je wilt. Of wellicht ervaar je lichamelijke klachten, met een duidelijke of juist onduidelijke herkomst.

Wie weet is er wel niks van bovenstaande aan de hand en heb je simpelweg eens behoefte aan volledige aandacht voor jou. Voor jouw rust en gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Omdat je het even heel druk hebt bijvoorbeeld. Of om dezelfde reden dat je weleens naar de sauna gaat, gewoon omdat je het waard bent.

In al deze gevallen kun je onze Healing Vibes wel gebruiken.

En laten we daarbij meteen even iets duidelijk stellen. Niemand kan jou helen. Alleen jijzelf kan dat. En je weet heel goed dat je dat kan, want een sneetje in je vinger heel je ook helemaal zelf. Dat vind je zelfs heel normaal, niet?
Alleen soms is er wat meer aan de hand, en lukt het je niet in je eentje. Dan heb je hulp nodig. Misschien maar even, of voor wat langere tijd. Dan heb je iemand nodig die je helpt de voor jou meest ideale omstandigheden te creëren zodat jouw systeem zichzelf weer kan gaan helen. Net als dat sneetje.

Onze Healing Vibes zijn een mix van Reiki en Regenesis Healing. Reiki komt uit Japan. Rei betekent ‘universele’ en ki ‘energie’. Reiki is dus universele (levens)energie en stroomt van nature door ons heen. Soms stroomt het een tijdje niet zo lekker, waardoor er klachten kunnen ontstaan, zowel fysiek als mentaal. Bij het geven van Reiki ben ik een ‘doorgeefluik’, waarbij de universele energie via mijn handen naar jou toe stroomt. Zodat jouw systeem bijvoorbeeld tekorten kan aanvullen of blokkades kan oplossen. Regenesis Healing komt uit Amerika en werkt met de Blue Dot Energy. Deze energie is volgens deze methode de bron van ons zelfherstellend vermogen. Iedereen bezit deze energie in de kern van elke cel, ook jij. Met behulp van deze energie heb jij jezelf geschapen, door constante celdeling. Na ongeveer 5 maanden postpartum was dit proces ‘voltooid’ en is de Blue Dot Energy in jou gaan slapen. Op zich geen probleem, alleen als er sprake is van klachten kun je wel een ‘boost’ gebruiken. Bij Regenesis Healing fungeer ik dan ook als ‘katalysator’, waardoor de Blue Dot Energy in elke cel van jouw lichaam wakker wordt en daarmee het zelfherstellend vermogen geactiveerd.

Bij zowel Reiki als Regenesis Healing werk ik met diverse handposities op, of vlak boven jouw lichaam. De energie vindt daarbij zelf zijn weg. Het is onmogelijk om teveel energie te ontvangen! Jij komt tijdens een behandeling tot rust zodat jouw systeem kan doen wat nu nodig is, voor jou. De natuurlijke balans wordt zoveel mogelijk hersteld en energie kan weer vrijer door jouw systeem stromen. Ik heel of fix niet, dat doe jij helemaal zelf, met slechts mijn hulp en ondersteuning.

Afhankelijk van jouw klachten en wensen kan een behandeling volledig liggend op een massagetafel plaatsvinden, of deels zittend en/of staand. In alle gevallen hou je lekker je kleren aan. Het is fijn kleding te dragen waarin je je lekker voelt zodat jij optimaal kunt ontspannen.

Een behandeling van 60 minuten kost €55,-.
De eerste afspraak duurt altijd 90 minuten en kost ook €55,-.

Vul het contactformulier in voor meer informatie, of om een afspraak te maken.

  • Ondersteuning bij herstel of preventie, zowel fysiek als mentaal
  • Als heerlijke boost, of me-time moment
  • Activeert het zelfherstellend vermogen