Onze studio

Bekijk hier een impressie van onze prachtige studio in hartje Westzaan.

Omdat we jou de allerfijnste vibes gunnen hebben we veel liefde en luxe in onze studio gestopt. Wij worden er namelijk blij van als jij optimaal van de effecten van yoga kunt genieten en profiteren.

Op de begane grond vind je onze eerste yogazaal. Een mooie en zeer verzorgde ruimte waar het je aan niets ontbreekt. De infrarood (vloer)verwarming zorgt voor optimaal comfort. Tevens staan onze ecovriendelijke yogamatten en props van Ecoyogi volledig tot je beschikking. Als je wilt mag je uiteraard ook een eigen mat mee brengen.

“Was een fijne les en ’t even nakletsen ook!” – Loes van Gerven

Yoga vindt echter niet alleen op je mat plaats. Een bekende uitspraak is “yoga begint pas als je van de mat af stapt”. Naar onze mening doe je yoga daar echter tekort mee. Yoga vindt namelijk altijd plaats, als je dat zou willen. Vóórdat je op je mat stapt, terwijl je erop staat en als je er vanaf bent gestapt. Yoga is ‘a way of life’. Daarom besteden we voordat de yogales begint ook altijd even tijd aan dat wat er is. Aan jou, als persoon, los van de yogamat. En daarom bieden we je ook de mogelijkheid je les te ‘verlengen’. Door na de les, als jij daar behoefte aan hebt, een kop koffie of thee te drinken in onze sfeervolle, rustige lounge op de eerste verdieping. Zo hou je je vibe nog langer vast!