Onze studio

Bekijk hier een impressie van onze prachtige studio in hartje Westzaan.

Omdat we jou de allerfijnste vibes gunnen hebben we veel liefde en luxe in onze studio gestopt. Wij worden er namelijk blij van als jij optimaal van de effecten van yoga kunt genieten en profiteren.

Op de begane grond vind je onze eerste yogazaal. Een mooie en zeer verzorgde ruimte waar het je aan niets ontbreekt. De infrarood (vloer)verwarming zorgt voor optimaal comfort. Tevens staan onze ecovriendelijke yogamatten en props van Ecoyogi volledig tot je beschikking. Als je wilt mag je uiteraard ook een eigen mat mee brengen.

“Was een fijne les en ’t even nakletsen ook!” – Loes van Gerven

Yoga vindt echter niet alleen op je mat plaats. Een bekende uitspraak is “yoga begint pas als je van de mat af stapt”. Yoga werkt namelijk door. En als je hetgeen je op je mat tegenkomt integreert in je dagelijks leven wordt het zelfs een “way of life”. Daarom bieden we je in onze studio de mogelijkheid je les te ‘verlengen’. In onze sfeervolle lounge op de eerste verdieping ben je dan ook na de les welkom voor een lekkere kop koffie of thee. Zo hou je je vibe nog langer vast!

Onze mooie zolder wordt in de nabije toekomst omgebouwd tot een tweede yogazaal.