Yoga Vibes

Wist je dat álles bestaat uit frequenties, trillingen? Vibes.

Interessant, maar… wat zijn dat eigenlijk, vibes? Je zou het kunnen gaan opzoeken natuurlijk. In het woordenboek, of op internet. Maar daar vind je niet jouw antwoord, denken wij.

Vibes kun je namelijk niet omschrijven, niet definiëren. Vibes kun je alleen maar voelen, horen… waarnemen. Met je zintuigen. En dat is persoonlijk.

De vibe die ik bij iemand, of in een situatie voel… Dat kan een heel andere zijn dan die jij waarneemt. Eigenlijk kan dat ook niet anders, want jouw vibe is ook anders dan de mijne. En “what you send out comes back”.
Dus met jouw vibe beïnvloed je je eigen waarneming.

So... Choose your vibe wisely!

“Leuk, maar hoe doe ik dat dan?” denk je nu wellicht.

Door terug te gaan naar jezelf, naar jouw basis. Vanuit daar re-connecten. Jezelf opnieuw ontdekken. Alsof je een nieuw vriendje of vriendinnetje ontmoet. Want dat is wel wat je wilt worden, toch? Vriendjes met jezelf?

“Ik vind het wereldse lessen!” Karla Plugge, drs. fysiotherapeut/manueel therapeut MSc/MT

Met behulp van onze yogalessen bieden we je de mogelijkheid jezelf te ont-moeten.

Thuis te komen. En vanuit daar nieuwe mogelijkheden ont-dekken. Of wil je gewoon lekker een uurtje zweten of juist ontspannen? Of allebei, achter elkaar?

Gewoon, even me-time?

Kan natuurlijk ook! Alles kan. Daarom is het ook zo tof dat er verschillende yogavormen zijn. En dat de één nooit beter is dan een ander. Hooguit past de ene vorm beter bij je dan een andere. Op dit moment.